Кава Galeador: Українська якість з міжнародним визнанням
Історія та філософія бренду
Galeador — це торговельна марка Ukrainian Coffee Company (UCC), українсько-швейцарського підприємства з більш ніж 25-річним досвідом роботи на кавовому ринку. Спочатку бренд Galeador був зароджений в Італії завдяки пристрасті до кави та багаторічному досвіду однієї відомої сім'ї виробників. Оскільки в Італії культура споживання кави завжди була на найвищому рівні, продукція увібрала в себе найкращі італійські традиції купажування та обсмажування.
Місія бренду
Місія бренду Galeador — створювати кавові шедеври за доступною ціною. І навіть самі назви лінійки говорять самі за себе: Maestro, Barista, Esperto — це стиль і клас кавової справи, якому можуть позаздрити інші гіганти кавової індустрії.
Виробництво та технології
Сучасне українське виробництво
Обсмажування зерен і упаковка готової продукції виконується в Україні вже чверть століття на сертифікованому обладнанні із застосуванням сучасних технологій, що відповідають світовим стандартам. Кавові зерна імпортуються з найкращих плантацій Азії, Африки та Латинської Америки.
Контроль якості
Виробництво відповідає вимогам системи ДСТУ ISO 22000:2007 і має відповідні сертифікати якості. Купажі створюються досвідченими фахівцями у сфері кавового виробництва, а процес виробництва постійно вдосконалюється для створення найкращих варіантів для споживачів.
Прямі поставки
Прямі договори зі світовими лідерами-постачальниками зелених кавових зерен забезпечують доступні ціни. Усі зерна проходять ретельне очищення на спеціальному обладнанні, що запобігає пошкодженню кавомолок і кавоварок.
Лінійка купажів Galeador
Galeador Maestro — преміальна арабіка
Galeador Maestro являє собою 100% арабіку, ретельно відібрану з найкращих плантацій. Це чудова композиція з найкращих зерен, що має густий і насичений смак з приємним післясмаком чорного шоколаду.
Характеристики:
-
Авторський купаж професійного обсмажування
-
Середнє обсмажування для розкриття букету
-
Щільне тіло та тривалий післясмак
-
Ноти темного шоколаду та горіхів
Galeador Barista — авторський купаж
Galeador Barista — це 100% арабіка авторський купаж, створений професіоналами. Бленд, в якому гармонійно поєднуються ретельно обсмажені різні сорти арабіки з плантацій Південної та Центральної Америки.
Смакові характеристики:
-
Яскраві лимонні нотки та стійкий карамельний післясмак
-
Багатий смак і аромат з вираженою кислинкою
-
Середньо-темне обсмажування авторське
-
Ідеально підходить для приготування класичного еспресо
Galeador Esperto — латиноамериканський бленд
Galeador Esperto — купаж, створений з ретельно відібраних зерен арабіки з плантацій Латинської Америки. Характеризується неповторним ароматом і яскравим смаком.
Особливості:
-
Авторський купаж з найкращих зерен
-
Співвідношення 80% арабіки / 20% робусти
-
Середній ступінь обсмажування
-
Насичений терпкий смак з шоколадними нотами
Galeador Intenso — сила та міцність
Galeador Intenso — це міцна кава з яскраво вираженим ароматом, що складається з 50% арабіки та 50% робусти. Це благородний купаж зерен відмінної якості.
Характеристики:
-
Середній ступінь обсмажування зерен
-
Збалансований смак гірчинки та кислинки
-
Пряний, шоколадний аромат з вишневими нотками
-
Стійка пінка при приготуванні еспресо
-
Довгий післясмак з терпкими нотками
Galeador Crema — насичена класика
Galeador Crema — зернова кава середнього обсмажування зі складом 30% арабіки та 70% робусти. Це потужна, але при цьому ніжна та насичена кава з оксамитовим, карамельним смаком.
Смакові особливості:
-
Хлібний відтінок у смаку та приємна терпкість
-
Баланс кислинки та гіркоти зі стійким післясмаком
-
Горіховий аромат і карамельний присмак
-
Густа кремова пінка при заварюванні
-
Універсальність для різних способів приготування
Galeador Delicato — м'якість та гармонія
Galeador Delicato складається з 60% арабіки та 40% робусти. Має м'який смак і ніжний фруктовий аромат.
Характеристики:
-
Тонкий, злегка фруктовий аромат
-
Приємна терпкість, що балансує з ніжною кислинкою
-
Стійкий карамельний присмак
-
Середнє обсмажування для гармонійного смаку
-
Подарує ніжний неповторний смак з легкими нотками кислинки
Specialty лінійка моносортів
Galeador випускає моносорти 100% арабіки Specialty — справді бадьорящий напій для максимального задоволення, зроблений з добірних зерен з найкращих плантацій країн кавового поясу.
Galeador Арабіка Кенія АА
Кава в зернах Galeador Арабіка Кенія АА — кавові зерна, вирощені на залитих сонцем кенійських плантаціях. Відносно великі розміри зерна дозволяють класифікувати їх як АА. Зібрані плоди піддаються вологій обробці.
Смакові характеристики:
-
Повнота тіла з помітними фруктовими нотами
-
Проривна кислотність, що нагадує цитрусові
-
Винний аромат з відтінками квітів, свіжих фруктів і лимонів
-
Низький рівень кофеїну завдяки 100% арабіці
Інші specialty моносорти
Широка лінійка моносортів включає найкращі сорти з усього світу:
-
Арабіка Ефіопія Сідамо і Йоргачеф
-
Арабіка Колумбія Супремо і без кофеїну
-
Арабіка Гватемала SHB і Марагоджип
-
Арабіка Індія Монсунд Малабар АА
-
Арабіка Сальвадор SHG, Мексика HG, Танзанія АА
-
Арабіка Марагоджип Нікарагуа
Застосування та популярність
У HoReCa сегменті
Кава Galeador завоювала свій сегмент на ринку України, більше 8000 закладів харчування успішно використовують даний продукт у своїй роботі. Відмінна якість, різноманітність і продумана цінова політика дозволяють власникам кав'ярень і ресторанів заробляти та радувати відвідувачів смачною кавою.
Для домашнього використання
Завдяки різноманітному асортименту продукції Galeador, кожен любитель кави може підібрати каву на свій смак. Споживачі вже переконалися в гідній якості кави Galeador при цілком помірній ціні.
Способи приготування
Еспресо-машини
Усі купажі Galeador ідеально підходять для автоматичних і напівавтоматичних кавомашин. Завдяки правильно підібраним пропорціям, кава дає щільну пінку та тривалий приємний післясмак.
Альтернативні методи
Кава Galeador прекрасно розкривається в різних способах приготування:
-
Турка (джезва) — для традиційного приготування
-
Гейзерна кавоварка — підкреслює італійський характер
-
Френч-прес — для м'якого витягування ароматів
-
Вендингові автомати — смак і аромат ідеально розкриваються
Молочні напої
Більшість купажів відмінно поєднується з молоком, утворюючи ніжні кавові напої — капучіно, лате або макіато. Особливо це стосується купажів з робустою, які забезпечують стійку пінку.
Смакове різноманіття
Компанія дбає про те, щоб зібрати різноманітні сорти арабіки, де можна відчути то ноти стиглих екзотичних фруктів, то аромати східних спецій, то шоколад або горіхи.
З Galeador вживання кави перетворюється на істинну насолоду — це не просто заряд бадьорості на кожен день, але й неповторний, по-своєму унікальний аромат у кожній чашці.